sâmbătă, 6 februarie 2010

Iubirea e pe 14 februarie

Ieri,5 februarie,la semineu(Shelter Pub), a avut loc lansarea antologiei de poezie"Iubirea e pe 14 februarie".Evenimentul a fost un succes,cu siguranta mult mai reusit decat cel din Expirat, care a avut loc cu o saptamana in urma.Scriitorii, totodata si colaboratori in acest proiect deosebit, au venit in fata noastra,a consumatorilor de arta si si-au recitat poeziile,au discutat si dezbatut -atat cat le-a permis timpul -vasta tema a iubirii.Spre final Andrei Ruse ,Claudiu Komartin,Gelu Vlasin,Stoian G.Bogdan,Mugur Grosu,Octavian Soviany,Miruna Vlada si Sorin Despot le-au oferit pasionatilor ascultatori autografele lor,alaturi de cateva calduroase dedicatii.De asemenea,cativa norocosi din public au primit cadou cate un volum din antologie cu ocazia participarii lor la discutiile provocatoare.
Seara a fost un cocktail minunat de poezie,caldura si dragoste care s-a consumat pana la ultima picatura intr-o atmosfera familiala.

Un comentariu:

  1. te aştept miercuri seara, la 18, la Blecher, clubul meu de lectură (Calea Victoriei 115, vizavi de hotelul Golden Tulip). vor citi doi scriitori tineri faini.

    şi-ţi mulţumesc pentru comentariul de pe blogul meu. a fost cumva liniştitor. n-a luat-o chiar toată lumea razna.

    RăspundețiȘtergere